joi, 20 august 2009

ardei umpluti cu carne



Ai nevoie de:

15 ardei potriviti
4 rosii
500 g carne tocata
3 cepe potrivite
1 lingura bulion
o cescuta cu orez
marar, patrunjel,
sare piper condiment tip vegeta

Mod de preparare:
Intr-un castron amestecati bine carnea cu ceapa(prajita in putin ulei sau cruda),orezul bine spalat, lingura cu bulion,mararul si patrunjelul tocat marunt,sare , piper si vegeta. Cu aceasta umplutura se umplu ardeii, la capul lor puteti pune cate o felie de rosie.
Se aseaza in oala cu deschizatura in sus .
2 rosii se dau prin robot(sau puteti pune bulion) si se pune in oala completand cu apa pana se acopera ardeii. Condimentati si adaugati 2 frunze de dafin(optional).Puneti oala la fiert la foc potrivit.

Pofta buna!

Niciun comentariu: