luni, 17 august 2009

tochitura taraneasca



Ai nevoie de:



500 g pulpa de porc;
500g carnati de casa afumati ;
2 cepe mari;
2 ardei ;
4-5 rosii ;
200ml vin rosu;
2 catei de usturoi
sare,piper ,
ienibahar si foi de dafin dupa gust

Mod de preparare:

 Ceapa si ardeii se toaca marunt.Carnea si carnatii se taie bucati nu prea mici .Se pun intr-o cratita la calit in putin ulei ceapa ,ardeii si carnea, care se condimenteaza,cand ceapa devine transparenta se adauga carnatii si se gatesc pana cand se patrunde carnea (se adauga putina apa sau supa, sa se patrunda carnea) dupa care se adauga vinul, foaie de dafin si ienibahar (optional) ,rosiile tocate sau bulion si se mai fierbe putin,se potriveste de sare inainte sa iei cratita de pe foc si adaugi usturoiul pisat. 
Se serveste cu mamaliguta.

Pofta buna!

Niciun comentariu: