marți, 1 septembrie 2009

ciorba de pui a la grec


1 pui
2 cepe
2 morcovi
1 telina mica
1 radacina de patrunjel
1 cescuta suc de rosii
1 cescuta orez
3 oua
1 lamaie mare(suc)
5 linguri cu smantana
patrunjel,leustean
Mod de preparare:Puiul se pune la fiert taiat bucati.Legumele se toaca(se pot prajii separat, dupa preferinta) si se pun in oala dupa ce a fost spumata ciorba.Se lasa sa fiarba aproape de tot si se adauga sucul de rosii. Se scoate puiul iar in oala si  punem orezul  gata fiert . Carnea de pui se taie cubulete se pune inapoi in oala si se mai lasa sa fiarba pana facem ouale care se bat spuma cu sucul de lamaie si se pun  in ciorba impreuna cu smantana.La final se adauga verdeata tocata si se potriveste de sare. 

Niciun comentariu: