duminică, 17 ianuarie 2010

cotlet de porc cu ciuperci



Ai nevoie de:
1kg cotlet de porc
400 g ciuperci
1 ceapa
200 ml vin rosu
sare , piper, ulei



Mod de preparare: Carnea se spala , se condimenteaza si se lasa deoparte. Ciupercile se spala se curata si se taie cu tot cu codite pe lung , bucati mai groase. Ceapa se taie solzisori. Se unge o tava cu ulei, se aseaza carnea , ceapa si ciupercile. Se presara sare, piper  se adauga vinul  si se da la cuptor pana carnea este rumenita. Pofta buna!

6 comentarii:

maria mihalache spunea...

Cu siguranta este la fel de gustos ca si cum arata .
Seara buna, Gaby!

gaby's blog spunea...

seara buna , maria! Merci de vizita si te mai astept!

Veronica spunea...

Arata apetisant. O sa incerc de ziua sotului.
Te asteapta o leapsa la mine pe blog. Daca iti face placere sa o ridici.

Claudia-Maria spunea...

Gaby te asteapta un joculet-premiu la mine,te astept cu drag,tzuc!

gaby's blog spunea...

Veronica , merci de aprecieri! iti multumesc si de leapsa!
o seara frumoasa!

gaby's blog spunea...

Claudia multumesc frumos! o seara frumoasa! :)