sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Piept de pui umplut cu ciuperci



Ai nevoie de:
2 piepti de pui
2 morcovi mari
6 ciuperci
1 ou
50 g cascaval
1 legatura mica marar
1 legatura ceapa verde
sare, piper, rozmarin
1 pahar vin alb


Mod de preparare: Pieptul dezosat, se bate  putin cu ciocanul de snitele si se condimenteaza.
Preparam umplutura: Morcovii fierti se taie bucati mai mari la fel si palarioarele de la ciupercute. Coditele ciupercilor se taie marunt. Cascavalul se da pe razatoare , se toaca marunt ceapa si mararul.Se amesteca toate ingredientele cu oul , sare, piper si rozmarin pudra. Aceasta compozitie se pune pe pieptul de pui si se ruleaza, se poate prinde cu scobitori. Rulourile se pun intr-o tava unsa cu ulei se adauga vinul si se da la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste. Se poate servi cu orez condimentat cu sofran si sos de rosii picant.

Niciun comentariu: