luni, 25 ianuarie 2010

Pranz delicios



Ai nevoie de:

Cartofi
muschi de porc
1 ardei
1 rosie
cascaval
 ulei de masline
ulei pentru prajit
sare , piper


Mod de preparare:Cartofii se curata , se taie mai gros si se prajesc ca si cartofii pai.
Carnea se taie feliute groase de 1 cm se condimenteaza cu piper si sare si se prajesc in tigaie sau pe gratar.
Rosia si ardeiul de taie felii, se sareaza  si se prajesc 1 min. in ulei de masline. Se scot pe o farfurie si se presar a busuioc maruntit.
Carnea se seveste altaturi de cartofi, rosie ,ardei si fasii se cascaval.
Pofta buna!

2 comentarii:

maria mihalache spunea...

Rapid, gustos, sanatos,frumos.Imi place.
Pe curand!

gaby's blog spunea...

Maria, imi pare bine ca iti place preparatul meu care cum spui si tu e simplu de facut si gustos.
O zi buna!