duminică, 21 martie 2010

ecler cu inghetata



Spuneam o postare mai jos ,  ca  inghetata cu scortisoara se poate folosi si la desert.
Iata o idee!

Ecler cu inghetata

Ai nevoie de:

Pentru eclere:
1 cana apa
150 g unt
1 cana cu varf faina
6 oua

*cana mea are 200 ml

Mod de preparare:

Apa si untul se pun la fiert intr-o cratita. Cand fierbe ,se pune faina si se mai fierbe cam 3-5 min , amestecand continuu. Se pun ouale pe rand cand compozitia este putin rece.
Se pun gramajoare pe tava si se dau la cuptor , la inceput la foc tare apoi se da focul mai incet.
Cand sunt aurii se scot.
Le-am taiat si le-am umplut cu inghetata cu scortisoara.
Se pot servi pudrate cu zahar si sos de ciocolata.



Pofta buna!

6 comentarii:

alialexa2006 spunea...

bun eclerul si cu inghetata...yammy.....pupici

judy spunea...

Buuune!!!!Felicitari!!!

Just me spunea...

la mine pe blog 2 premii pt tine!

gaby's blog spunea...

*Alina, ma bucur ca avem aceleasi gusturi la prajiturele!
Te pup!
Scuze de intarzierea raspunsului!

gaby's blog spunea...

*Judy, merci frumos!

gaby's blog spunea...

*Just me, multumesc frumos!
Am sa vin dupa ele!