joi, 4 martie 2010

friptura de porc cu mustar


Ai nevoie de:
Pulpa de porc
1 ardei iute
200 ml vin alb
100 ml smantana
2 linguri mustar dulce
2 linguri unt
ulei de masline
sare, piper.

Mod de preparare:
Carnea se taie feliute se asezoneaza cu sare si piper, se presara pe fiecare parte putin zahar tos. Intr-o tigaie se topeste untul cu putin ulei de masline peste care se pune carnea si se lasa sa se caramelizeze putin pe ambele parti. Se scoate carnea pe un platou iar in tigaie se adauga  vinul , mustarul, smantana  si ardeiul taiat felii lungi. Se lasa sa fiarba la foc mic amestecand continuu pana se ingroasa , se potriveste de sare  iar la final se pune carnea inapoi si se lasa sa se patrunda la foc mic.
Se seveste cu piure sau cartofi natur.
Pofta buna!

12 comentarii:

Confini amministrativi - Riigipiirid - Political borders - 国境 - 边界 spunea...

Inviting indeed!
Ciao dall'Italia

Saveurs et Gourmandises spunea...

Une bonne recette.
J'aime beaucoup.
A bientôt.

Olgutza spunea...

Mmmm.. in mod cert a fost delicioasa...
Foarte interesant sosul... poate o sa-l incerc odata :)

maria mihalache spunea...

Delicios,delicios................))))
Pup!

gaby's blog spunea...

ciao anche a te!
una buona giornata!

Fimère spunea...

une assiette très appétissante, j'adore
bonne journée

Micul spunea...

Un blog interesant cu retete faine.Printesele tale, ce sa zic, una mai frumoasa decat cealalta.Sa va traiasca.Iti multumesc pentru vizita si-ti doresc numai bine.

Micul spunea...

La mine pe blog te asteapta un premiu.
Weekend placut.

gaby's blog spunea...

*Saveurs et Gourmandises, multumesc de vizita.
O seara frumoasa!

gaby's blog spunea...

*Olguta, sa imi spui cum a iesit.
Te mai astept.
O seara frumoasa!

gaby's blog spunea...

*Fimère, merci de vizita, te mai astept!
O seara frumoasa!

gaby's blog spunea...

*Micul, esti draguta, iti multumesc de vizita si premiu!
iti doresc o seara frumoasa!
:))