marți, 13 aprilie 2010

prajitura cu ciocolata


Pentru iubitoarele de ciocolata si nu numai!
Este o prajitura usor crocanta si cremoasa in acelasi timp si  se face usor.



Ai nevoie de:

6 oua 
200 g zahar
150 g ciocolata amaruie
50 ml lapte
100 ml smantana dulce grasa
1 plic zahar vanilat Bourbon

Mod de preparare: Ouale de marime medie se bat cu zaharul , cu un tel  pe baie de abur pana cand acestea isi dubleaza volumul si devin spuma cremoasa. Se lasa deoparte.
Ciocolata se topeste cu laptele apoi se adauga peste smantana batuta si zaharul vanilat. 
Se amesteca usor spuma de oua cu ciocolata si smantana.

Se tapeteaza o forma pentru tort cu diametrul 19 cm si se pune compozitia in ea.Asezati forma intr-o tava patrata si umpleti-o cu apa calda.Dati tava la cuptor la foc mic pentru 1 ora.  


Pofta buna!

6 comentarii:

Just me spunea...

PREMII PENTRU TINE LA MINE PE BLOG

sarah spunea...

arata foarte bine.felicitari

Julie spunea...

Mmmm! Papa bun!
Meriti si de la mine premii frumoase.Te astept cu drag sa le ridici!
Numai bine:)

gaby's blog spunea...

*just me merci frumos!
Te pup!

gaby's blog spunea...

*Sarah merci!

gaby's blog spunea...

*Julie multumesc!
O zi frumoasa!