vineri, 25 iunie 2010

conopida pane



Ai nevoie de:

conopida
oua
faina
zeama de lamaie
sare. piper
ulei pentru prajit


Mod de preparare:

Conopida se desface in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare si putina zeama de lamaie. Se fierbe  pe jumatate apoi se scurge de apa si se asezoneaza cu sare si piper.
Se ia fiecare buchetel de conopida ,se da prin faina apoi prin ou batut cu furculita si se prajeste in uleiul bine incins , pe toate partile. 

Pofta buna!

6 comentarii:

Alexandrina spunea...

Mie imi place tare mult conopida pane, deci, pe mine m-ai nimerit :)

Gabriela spunea...

YAM!!!YAM!!!FOOOARTE BUN!WEEKEND PLACUT!

marrya spunea...

Bun... ador conopida pane, mi-ai facut o poftaaaaa

gaby's blog spunea...

Alexandrina ma bucur ca te-am nimerit :)

gaby's blog spunea...

gabriela merci!
te pup!

gaby's blog spunea...

Marrya sa-ti faci si tu cu siguranta o sa fie gata in cateva minute!
Te-am pupat!