joi, 3 iunie 2010

rulouri de carne umplute



Ai nevoie de:

500 g carne tocata
2 catei de ustroi
1 ou
300 g varza acra
1 gogosar acru
putin marar verde
putina ceapa verde
3 castraveti acri
faina
sare , piper


Mod de preparare:

Carnea se amesteca cu usturoiul pisat ,oul sare si piper. Varza , gogosarul, ceapa si mararul se toaca marunt si se pun la prajit in putin ulei se pune piper si sare(daca varza e sarata se reduce adaosul de sare) . Se imparte carnea in 5 parti egale. Pe masa pudrata cu faina am intins o parte din carne peste care am pus varza prajita si am rulat carnea ramanand varza in mijloc. Am repetat procedura pana la terminarea  compozitiei. Rulourile date prin faina le-am prajit in putin ulei pe toate partile. Le-am scos pe o farfurie.

Intr-o cratita am prajit castravetii taiati felii apoi am pus rulourile peste ei am lasat 2 min si am pus jumatate cana apa. Am acoperit vasul cu un capac si l-am lasa sa fiarba la foc mic cca 10 min.
Am servit rulourile cu piure de cartofi.

Pofta buna!

Un comentariu:

Confini amministrativi - Riigipiirid - Political borders - 国境 - 边界 spunea...

Once more a very interesting recipe... :)
Hello there and best wishes!