sâmbătă, 7 august 2010

tort cu cremă de brânză dulce și caise




Ai nevoie de:

500 g cremă de brânză dulce
caise 
frișcă
2 plicuri zahăr vanilat
sirop de vanilie

Mod de preparare:

Blatul taiat în două se însiropează cu sirop de vanilie. Crema de brânză se amestecă cu zahărul vanilat, piure de caise și se pune peste o foaie de blat.Peste cremă se pun feliute de caise și foaia de blat rămasă.Se îmbracă în frișcă și se ornează cu caise.

Poftă bună! 

8 comentarii:

MIMI spunea...

yammmmiiiiiiii,bun de tot!!!!!

Bianca spunea...

Oauuu ce bine arata!!! Super

gaby's blog spunea...

MIMI mă bucur că-ți place!
O zi frumoasă!!!

gaby's blog spunea...

Bianca multumesc frumos!
O zi minunată!

alison spunea...

ce combinatie faina si ce bine arata!

gaby's blog spunea...

merci Alison de apreciere !
O zi minunată!

Nadji spunea...

Quel gâteau. Il doit être délicieux.
Bravo!
A bientôt.

Fuat Gencal spunea...

Ellerinize sağlık. Çok leziz görünüyor.

Saygılar.