joi, 2 septembrie 2010

costițe de porc dulci-picante



Ai nevoie de:
costițe de porc
2 linguri miere
1 ardei iute
1 lingură sos de roșii
1 linguriță muștar
1 lingură boia de ardei iute
1 ceapă
3 căței de usturoi
300 ml suc de mere
sare, piper

Mod de preparare:
De pe spatele costițelor se îndepărtează pielița. Din miere, sosul de roșii , muștarul, boiaua, ardeiul iute  , ceapă și  usturoi ,toate tocate se face o pastă care se asezonează cu sare și piper apoi se întinde  peste costițe și se lasă la rece câteva ore.
După ce au stat la rece se pun în tavă impreună cu sucul de mere( eu am avut proaspăt stors , neîndulcit.Se poate folosi și din cel cumpărat) se mai adaugă sare, piper și se dă la cuptorul încins , la foc mic pentru 1 oră și jumătate.
Le-am servit cu cartofi natur peste care am pus sos din tavă.

Poftă bună!

2 comentarii:

Bianca spunea...

Trebuie sa ke fac si eu odata ca par tare gustoase

alialexa2006 spunea...

bune, bune, foarte bune.....pupici