miercuri, 29 septembrie 2010

pulpă de porc cu sos din smântână și semințe de chimen



Ai nevoie de:

500 g pulpă de porc
200 ml smântână dulce
1 linguriță semințe de chimen
1 linguriță boia de ardei iute
2 cepe
4 căței de usturoi
400 ml supă de legume
2 linguri ulei de măsline 
2 linguri oțet balsamic
1 legătură de pătrunjel
sare, piper

Mod de preparare:

Tai carnea felii de 1 cm grosime și  presari sare și piper. Într-o tigaie mare pui uleiul și prăjești carnea pe ambele părți până capătă o culoare maronie apoi adaugi usturoiul și ceapa  tăiată felii subțiri.Lași să se prăjească ușor și adaugă semințele de chimen și boiaua, amesteci și pui supa. Acoperă tigaia cu un capac  și las-o să fiarbă la foc mic aprox 45 min.După expirarea timpului se pune oțetul și smântâna amesteci bine și oprești focul.Potrivești de sare și adaugi pătrunjelul tocat mărunt.

Poftă bună!

6 comentarii:

geta spunea...

CE BUNATATE!ASA IMI PLACE CUM MERGE CARNEA DE PORC CU SMANTANA!UNDE MAI PUI SI SEMINTELE...

Bianca spunea...

Asta sigur e gustoasa. Imi plac sosurile pe langa carne...

Just me spunea...

buna reteta....arata delicios:)

gaby's blog spunea...

Va multumesc de aprecieri si ma bucur tare mult ca va place reteta mea!
V-am pupat!

Nela spunea...

O bunatate si arata super .O seara faina!

gaby's blog spunea...

Merci Nela!
O zi frumoasă!