miercuri, 13 octombrie 2010

palmieri



Un desert atât de ușor de făcut!


Ai nevoie de:
1 pachet aluat foietaj 400g
100 g zahăr
scorțișoară

Mod de preparare:

Dezghețați aluatul. Cel mai bine se dezgheață dacă este lăsat în frigider de seara până dimineața.
Amestecați zahărul cu scorțișoara. Întindeți o parte din zahăr pe suprafața aluatului desfăcut și presați ușor cu mâna(nu cu sucitorul! ca să nu se strivească aluatul astfel nu mai devine așa de pufos). Întoarceți foaia și pe cealaltă parte și repetați procedura cu zahărul.
Rulați aluatul și dintr-o parte și din cealaltă . Tăiați-l feliuțe de 1 cm grosime.Se coc în cuptorul încins până devin aurii.
Sunt atât de delicioși!

Poftă bună!

4 comentarii:

Bianca spunea...

Sunt deliciosi!!! Am mancat si eu in Spania si tare mi-au placut. Costau 2 E bucata:)
Pupici

Gabriela spunea...

Deliciosi palmierii tai!i-mi plac ca se fac foarte usor!o seara minunata!

Lily spunea...

tare bine arata..mmm.. o sa fac si eu.

gaby's blog spunea...

Va multumesc frumos pentru comentarii si aprecieri!

Bianca ,sincer sunt cam scumpi 2E nu?


Gabriela si mie tot de asta imi plac!

Lili merci!

Sa aveti o saptamana minunata!