marți, 5 octombrie 2010

piept de pui cu legume



Ai nevoie de:
1 piept de pui
2 ardei (roșu și verde)
3 cepe
4 roșii bine coapte
1 morcov
300 g ciuperci
50 g cașcaval
2 linguri smântână
2 căței de usturoi
cimbru
ulei de măsline
sare,piper

Mod de preparare:

Taie pieptul de pui  și legumele julien .Ciupercile și roșiile se feliază.
În puțin ulei de măsline prăjește pieptul de pui până devine maro.Adaugă cipercile și roșiile apoi legumele și acoperă cu un capac.Se lasă să se gătească la foc mediu.Când morcovul a devenit moale se pune smântâna și cașcavalul ras.Amestecă și ia tigaia de pe foc, potrivește de sare, piper pune usturoiul și cimbrul tăiat mărunt.

Poftă bună!

3 comentarii:

giulia pignatelli spunea...

ottimo questo piatto!!!

diamond spunea...

bun, bun ce ai gatit in seara asta :D papusile tale m-au captivat cu totul, sa-ti traiasca :D

Gabriela spunea...

CHIAR ASTAZI AM PREGATIT PIEPT DE PUI CU LEGUME. SUUPER GUSTOASA TREBUIE SA FIE SI MANCARICA,IAR ORNAMENTUL E DE NOTA 10!