marți, 23 noiembrie 2010

file de pangasius cu sos de pătrunjel



Ai nevoie de:
file de pangasius
făină 
sare, piper
ulei pentru prăjit
1 legătură pătrunjel
50 g unt

Mod de preparare:

Fileul se sărează și piperează apoi se dă prin făină și se prăjeste în ulei pe ambele părți.
Într-un vas mic se topește untul apoi se adaugă pătrunjelul tocat mărunt.Se ține pe foc cam 2 minute. Se pune sare și piper după gust.
Se servește peștele cu sosul preparat și suc de lămâie.
Poftă bună!

2 comentarii:

Anonim spunea...

I single-core AMD 2.8, 1 Gb Ramm and 1 GB video card and do not understand what his problem is when I get that image is loading and stays like that much and so well ... and if I try to get out of it with key "Windows" or "Alt + Tab" gives me error

gaby's blog spunea...

understand that you can not view images? not know why but I recommend using Chrome or Firefox browser.