sâmbătă, 27 noiembrie 2010

mușchiuleț de porc umplut cu legume

Ai nevoie de:

mușchi de porc
ardei gras roșu și verde
ciuperci
ceapă
sare, piper
ulei de măsline

Mod de preparare:

Mușchiul se asezonează cu sare și piper.Se introduce un cuțit subțire și bine ascuțit dintr-un capăt până în celălalt făcând loc în mijloc pentru legumele ce urmează introduse.După ce  mușchiul  a fost umplut  se pune la prăjit în tigaie cu puțin ulei de măsline, la foc mic pentru a se pătrunde bine.
Se servește cald cu cartofi prăjiți. 


Poftă bună!

4 comentarii:

alison spunea...

apetisant si de retinut cit de potrivit este si pentr sarbatorile ce vor veni!te astept la provocarea cu peste din decembrie!

ochi_verzi spunea...

Arata tare bine si-s convinsa ca-i foarte gustos.

Lop spunea...

Salut, daca te intereseaza un concurs cu premii: retete pe baza de ceapa, te invit cu drag la urmatorul link: http://lopfras.blogspot.com/2010/11/concurs-cu-premii-retete-pe-baza-de.html

gaby's blog spunea...

Multumesc Alison, am sa vin la provocare!

Este foarte gustos ,Ochi-verzi!

Lop am sa vin sa vad despre ce e vorba!

O zi frumoasa tuturor!