miercuri, 6 aprilie 2011

cartofi cu usturoi și rozmarin


Ai nevoie de:
Cartofi
rozmarin proaspăt
usturoi
sare, piper
ulei de măsline

Mod de preparare:

Cartofii curățați se taie în sferturi și se întind într-o tavă. Se presară sare , piper  , frunzulițe de rozmarin și usturoi tăiat feliuțe. Se stropesc cu puțin ulei și se coc în cuptorul încins până devin aurii.
Sunt foarte gustoși!

Poftă bună!

5 comentarii:

Bianca spunea...

Buna idee de a mai schimba cartofii pai:)
Pupici

modniza spunea...

thank you,Gabita,inspiratia mea!pup

gaby's blog spunea...

Da Bianca, sunt foarte buni!

Modniza cu placere!

Va pup :)

maria mihalache spunea...

Ii am in plan, chiar astazi am cumparat pentru prima data pe acest an cartofi noi.

gaby's blog spunea...

Maria cat este kg de cartofi noi?