luni, 18 aprilie 2011

coșulețe dulci


Ai nevoie de:

Pentru coșulețe:
5 albușuri
15 linguri zahăr
1 lingură zeamă de lămâie

Pentru ornat:
frișcă
cireșe


Mod de preparare:

Albușurile se bat spumă tare cu zahărul adăugat treptat.La final se adaugă zeama de lămâie.
Se pune spuma în punga pentru ornat și se fac coșulețele pe hârtie de copt și se coc cca. 30 de minute
 la 100 grade C.
Când sunt gata se umplu cu frișcă și se decorează cu cireșe și glazură caramel.

Poftă bună!

3 comentarii:

Bianca spunea...

Super desertul tau!!

felis spunea...

Arata de revista!!
Un premiu te asteapta pe blogul meu!!
Sarbatori fericite!!

gaby's blog spunea...

Bianca merci!
Felis ma flatezi! Merci de premiu :)
Sa aveti parte de Sarbatori fericite!