marți, 5 aprilie 2011

orez cu praz



O rețetă deliciosă numai bună pentru cine ține post.

Ai nevoie de:
300 g orez
un fir praz
1 ceapă roșie
1 ardei
1 ceașcă mazăre 
1 morcov
ciuperci de pădure
ulei de porumb
sare, piper

Mod de preparare:

Orezul spălat se fierbe în apă cu sare. Într-o tigaie se pune puțin ulei de porumb , ceapa tăiată solzișori, ardeiul tăiat mai mare, morcovul rondele, prazul felii, ciupercile tăiate mare și mazărea. Se gătesc pentru câteva minute și se adaugă orez fiert. Se amestecă bine. Se mai pune sare și piper după gust.

Poftă bună! 

4 comentarii:

modniza spunea...

gustos!chiar acum am facut linte cu praz si carnite de pui,acu mancam.pup!

alialexa2006 spunea...

bunnnnn orezul......imi place tare mult .....pupici si o zi buna

estonianbloggers.blogspot.com spunea...

Another delight of our dear Gaby :)
Best wishes!

gaby's blog spunea...

Modniza chiar sunt curioasa cum e lintea cu praz . Am sa fac si eu!

Alina si eu te pup!

Estonianbloggers thanks!

O zi frumoasa tuturor!