luni, 20 iunie 2011

biscuiți cu dulceață de căpșune


Sunt niște biscuiți delicioși! Chiar dacă sunt fără ou sunt fragezi și gustoși!

Ai nevoie de:
1 cană și jumătate făină
1/2 cană zahăr
80 g unt
5 linguri iaurt gras
1 linguriță praf de copt

Mod de preparare:

Se amestecă ingredientele uscate apoi se pune untul tăiat cubulețe și iaurtul. Se frământă un aluat omogen si ușor lipicios din care se formează biluțe de mărimea unei nuci și se pun pe tavă. Cu degetul se apasă în mijlocul lor să se formeze o adâncitură care se umple cu dulceață de căpșune.
Se coc în cuptorul preîncălzit la 175GC timp de aprox. 20 minute.

Poftă bună! 

2 comentarii:

Alina---Explora Cuisine spunea...

Foarte frumosi biscuitii! foarte buni dimineata cu un pahar de lapte :)

gaby's blog spunea...

merci Alina ! Da, sunt foarte buni dimineata cu lapte!