luni, 13 iunie 2011

Ciuperci cu vinete


Ai nevoie de:

500 g ciuperci
2 cepe
1 ceașcă vin alb
1 ceașcă smântână
50 g cașcaval
50 g unt
ulei de măsline
1 vânătă
1 chiflă
rucola
1 cățel de usturoi
sare, piper

Mod de preparare:

Ciupercile curățate se taie feliuțe, ceapa se taie julien. Într-o tigaie se pune la topit untul cu puțin ulei. Când e topit se pune ceapa, ciupercile și vinul. Se lasă să fiarbă până scade apa și se pune cașcavalul cubulețe și smântâna amestecând continuu. Se potrivește de sare și piper și se ia deoparte.

Vânăta spalată se taie felii groase de 1 cm la fel și chifla și se pun pe grătar presărate cu sare și piper. 
Când pâinea e caldă se freacă cu usturoi.

Se aranjează pe un pat de rucola o felie de pâine, una de vânătă și ciuperci. Presărați parmezan și serviți.

Poftă bună!

Niciun comentariu: