luni, 27 iunie 2011

vinete umplute


Ai nevoie de:
2 vinete
200 g carne tocată de vițel slabă
2 roșii
1 ceapă mică
1cățel de usturoi
2 fire busuioc proaspăt
mozzarella
sare,piper


Mod de preparare:

Vinetele spălate se taie în două ,pe lung. Se scoate miezul cu o linguriță. Într-un vas se pune carnea, miezul de la vinete tocat mărunt, ceapa tocată mărunt, usturoiul pisat, roșiile cubulețe mici,busuiocul tocat, sare și piper. Toate ingredientele se amestecă  bine. Se umplu vinetele  si se pun într-o tavă, se presară peste ele mozzarella bucătele mici  și se bagă la cuptorul încins, pentru aprox. 35 minute. Se servesc calde, sunt delicioase!

Poftă bună!

6 comentarii:

Bianca spunea...

am facut si eu dar mai demult. Sunt bune.

modniza spunea...

am mancat odata preparatul asta la alioli-restaurant spaniol,mi-a placut mult de tot! mersi ptr reteta! puuup

gaby's blog spunea...

Bianca intradevar sunt foarte bune! cel putin mie imi plac mult.

Modniza cu placere! te pup!

O zi frumoasa sa aveti!

Dulcegarii culinare spunea...

Love vanata in orice varianta!! tare buna combinatia asta ! pupici

sarah spunea...

le-am facut si eu de curand.reteta mea este foarte asemanatoare insa pozele tale sunt mult mai faine.felicitari!pupici

gaby's blog spunea...

Da Antonina ( remarca, am scris bine numele :)) Este buna, buna combinatia!

Sarah merci mult , mai conteaza poza cand stii ce te asteapta in farfurie?
Important e preparatul!

O zi frumoasa va doresc! Va pup:*