sâmbătă, 16 iulie 2011

Cremă de fasole boabe cu ulei aromat

 Îmi place mult rozmarinul. 
Am făcut un ulei aromat cu rozmarin special pentru această cremă de fasole.


Ai nevoie de:
Fasole boabe dintr-o conservă
(dacă vreți puteți să fierbeți fasole uscată)
1 cățel de usturoi
rozmarin
ulei de măsline
sare ,piper

Mod de preparare:

Am presat boabele de fasole spălate.Într-o tigaie am pus  3 linguri cu ulei de măsline și usturoiul pisat. Am prăjit foarte puțin și am pus totul peste fasole. Am amestecat bine. Bineînțeles că am potrivit de sare și piper. Crema rezultată se pune într-un vas. În tigaia spălată bine se pun alte 3-4 linguri cu ulei de măsline și o crenguță mai mare  de rozmarin sau 2 mai mici. Se prăjește până când rozmarinul își schimbă culoarea. Se pune uleiul peste fasole și se servește crema cu bastonașe de morcovi și țelină.

Poftă bună!


4 comentarii:

sarah spunea...

ohh da,yummy si merge bine cu lipii calde :D
pupicei

gaby's blog spunea...

aha sarah chiar ca merge! Pupici:)

TeoBucatar spunea...

Sa nu afle sotul meu de reteta asta ca mi-am gasit de lucru!

gaby's blog spunea...

Teo m-ai facut sa rad! O saptamana frumoasa sa ai!