Provocarea "Dulce Românie" a lunii iulie este găzduită de...Daaa, a început în octombrie la Mihaela apoi a mers din blog în blog, lună de lună, până a ajuns la Flory!
Am participat la aproape toate, la câteva am tras chiulu' însă luna aceasta am să particip cu siguranță, pentru că am o rețetă deja preparată!
Este un proiect inițiat de Mihaela care ,bravo ei , a știut ce face!   Așa poți cunoaște atât de multe gospodine talentate și rețete super!
Cum spuneam particip cu o rețetă pe care Sarah le-a numit "acadele drăgălașe". Defapt sunt Roșii cherry îmbrăcate în prosciutto. Dacă mai prepar ceva cu ingredientele propuse de Flory (fructe de pădure și busuioc), am sa mai particip cu o rețetă.
Și dacă vreți să vă delectați privirea cu rețete minunate puteți urmării provocarea din lună în lună.

Octombrie - Dovleacul la Mihaela
Noiembrie - Nuci cu Usturoi la Furnicuța Boscodina
Decembrie- Pește și Fructe de mare la Alison
Ianuarie- Rucola și Ciuperci la Alinuța
Februarie- Ciocolata la Miha
Martie - Cafea și Vin la Carmen
Aprilie- Miere și Miel la Mimmi
Mai- Sparanghel și Dulce de leche la Alina
Iunie- Cireșe și Menta la Antonina
Iulie- Fructe de pădure și busuioc la Flory

Așadar dacă ai o rețetă cu unul sau ambele ingrediente propuse luna aceasta de Flory , nu mai sta  pe gânduri și hai să ne-o arăți!

PS. Imaginea este creata de mine cu imagini de la provocarile desfășurate până acum. Am luat imagini în mod aleatoriu fară vre-o preferință aparte pentru niciuna dintre ele. Nu l-am inclus pe toate din cauza spațiului disponibil, insuficient! Se pot vedea toate pozele rețetelor la fiecare provocare desfășurată lunar.

Comentarii

Postări populare