pui prăjit în unt


De câte ori  nu v-ați  întrebat : Ce fac cu puiul după ce-l scot din supă?
Și eu mă întreb de fiecare dată același lucru! 


Azi l-am făcut în unt. Este grozav! Cu condiția să folosiți un unt bun, de calitate.

Ai nevoie de:
Carne de pui
unt
sare


Mod de preparare:
Puiul l-am fiert.L-am folosit pe cel scos din supă. L-am mai pudrat cu puțină sare șiii  în tigaia cu unt încins cu el!
Untul nu era încins tare ,  să fie topit și fierbinte.
Focul trebuie să fie mic și se întoarce puiul în unt din când în când.Se prăjește până prinde o culoare frumoasă rumenie.
Se scoate pe farfurie și cât se răcește se mai pune cu lingura unt din tigaie ca să prindă crustă.
Al meu nu prea are că nu a avut timp să se răcească.
Se servește cu cartofi și salată sau cu ce vă poftește inima!

Poftă bună!

Comentarii

sarah a spus…
eu habar n-am ce mancare fac la cina.imi face cu ochiul rau de tot puiul tau,daaaa cu ce garnitura ca omul meu nu papa cartofi prajiti.oricum atata divin puiutul tau.pupicei
gaby's blog a spus…
atunci cartofi la cuptor. Sau fierti prima data si apoi pusi in cuptor condimentati bine .Stiu eu ca ai condimente :) pupici
Adela Zilahi a spus…
Simplu si foarte bun puiul tau! Merge cu orice garnitura! Pupicei!

Postări populare