marți, 18 octombrie 2011

carne de vită cu sos de oțet balsamic



Prânzul meu a fost ce vedeți în imagine. Un  prânz delicios pe care am să-l refac în curând.


Ai nevoie de:

Pulpă de vită
ulei de măsline
100 ml oțet balsamic
1 linguriță zahăr
sare, piper
rozmarin

Mod de preparare:

Pulpa tăiați-o felii groase de cca 1 cm. Prăjițile pe grătar sau în tigaie cu puțin ulei de măsline și asezonați-le cu sare și piper. Când sunt gata trebuie tăiate fâșii subțiri. 
Într-un vas mic puneți  oțet balsamic, zahăr și rozmarin . Fierbeți până devine un sos legat.
Puneți sos peste fâșiile de carne și serviți.
Eu am servit alături de dovlecel fiert.
Poftă bună!

Un comentariu:

Mimmi spunea...

Te invit cu mare drag sa participi la concursul organizat pe blogul meu !
http://bucatepealese.blogspot.com/2011/11/concurs-culinar.html