sâmbătă, 15 octombrie 2011

mâncare caldă cu cârnați și fasole boabe



O mâncare bunăăă... ai sta cu ea în brațe sub pătură, eventual uitându-te la tv și aruncând din când în când privirea  pe geam  să vezi cum plouă !

Cam așa am făcut eu :D 

Ai nevoie de:
cârnați 
2 cutii cu fasole boabe
1 ceapă 
1 roșie
verdeață
ulei
dafin,cimbru
sare , piper

Mod de preparare:

Ceapa tăiată mărunt se călește în puțin ulei. Se adaugă cârnații. Ai mei au fost proaspeți, fără usturoi. Prăjiți ușor și cârnații apoi puneți roșia tocată. Amestecați și lăsați să se gătească puțin.
Scurgeți fasolea de apă (puteți folosi și fasole uscată pe care o fierbeți separat) și adăugați-o peste cârnați împreună cu dafinul și cimbrul. Amestecați bine , puneți puțină apă , sare și piper și lăsați să fiarbă la foc mic câteva minute.
Când seviți mâncarea presărați verdeață tocată mărunt.

Poftă bună!






7 comentarii:

DiaMar-bucataria galbena spunea...

O bunatate de papica.O zi buna.

Sidy spunea...

Calda, rece, cum o fi dar cu niste muraturi linga ea si poti manca pina ti se face burta ca la...Jery...hi, hi, hi !
Minunata !
Te tzuc !

ophelia1983 spunea...

uite la varianat asta cu conserva nu m-am gandit...chiar iahnie am facut si eu azi...doar ca m-am complicat cu fiertul, schimbatul apelor...

Ramona Alina spunea...

Aratã tare bine mâncãrica ta :)

Antonina spunea...

O si ce merge.. mai ales ca ia pus din conserva.. Deci in doi timpi si trei miscari ai papica la indemana ;) pupici

AlinutzA spunea...

Felicitari pentru produsul castigat pentru testare! Astept si eu parerea ta de dupa ....
O zi frumoasa!

gaby's blog spunea...

Dia merci .

Sidy ,merci frumos! merge bine bine cu muraturi!

Ophelia eu mai apelez la coserve cand vreau ceva rapid.dar cred ca tot mai bun e originalul adica sa fierbi fasolea uscata acasa. Asa ca si eu ma chinui schimbat ape etc, etc. :)

Ramona merci.

Antonina exact in doi timpi si trei miscari!

Alinutza merci de veste am inceput ziua super!

Va pup o zi minunata!