luni, 17 octombrie 2011

Pizza și Focaccia

Aseară după ce ne-am întors de la plimbărică cu un aluat pentru pizza în dotare m-am apucat de păpică:)
Am făcut focaccia cu rozmarin

 Având aluatul deja făcut, modul de preparare a fost ușor.
Am întins aluatul nu prea gros ,l-am us cu puțin ulei de măsline și l-am înțepat de multe ori cu o furculiță. Am presărat puțin parmezan și rozmarin proaspăt. Am copt până a devenit aurie. 
Savuroasă!

Pizza cu rucola



Pizza la fel , am întins aluatul , am pus sos de roșii, brânză Leerdammer dată pe răzătoare , puțină șuncă de porc afumată și ardei gras tăiat feliuțe. Am copt până a devenit aurie pe margini și după ce am scos-o am pus rucola proaspătă și am servit-o imediat cum ne place nouă, fierbinte! 
Foarte bună și poftă bună!

3 comentarii:

DiaMar-bucataria galbena spunea...

O bunatate de pizza ai pregatit.Am o pofta de zile mari.Pupici!

Antonina spunea...

Eu fac focaccia mai grasana.. dar merge struna oricum!! cat despre pizza.. vineri e zi de ;))

gaby's blog spunea...

Dia merci.

Antonina ,la focaccia am tras cu ochiul cum au facut-o baietii de la pizza. Pizza de la mama ei de acasa! Am mancat si eu mai groasa dar parca prea seamana a paine asa i-am simtit gustul de rozmarin.

Va pup!