duminică, 15 ianuarie 2012

ciuperci umplute cu gorgonzola picantă


Foarte delicioase mai ales dacă vă place și gorgonzola.

Ai nevoie de:
5 ciuperci
puțină șunculiță de porc
1  cățel de usturoi
2 linguri cremă de brânză
1 lingură cu pesmet
sare, piper
oregano
gorgonzola picantă 
ulei de măsline

Mod de preparare:

Curățați ciupercile de piele  și codițe. Tocați codițele ciupercilor și șunculița  mărunt. Prăjiți-le în puțin ulei de măsline. Când sunt rumenite adăugați usturoiul tocat mărunt și crema de brânză. Puneți sare și piper după gust. Luați tigaia de pe foc și adăugați pesmetul și oregano.  Umpleți pălărioarele  ciupercilor cu compoziția obținută iar deasupra puneți o bucată generoasă de brânză gorgonzola picantă.
Coaceți ciupercuțele în cuptor cam 7 minute și serviți-le neapărat cu o salată cu rucola și ceapă verde.

Poftă bună!

Să aveți o duminică minunată și frumoasă ! 
P.S. La mine ninge de ieri chiar și acum. Am fost și la săniuș :D noroc că am cu cine:)

4 comentarii:

Mirela spunea...

Arata minunat,cred ca sunt si foarte gustoase.Pupiceiii.

giovanna spunea...

yummy

Antonina spunea...

Un deliciu !! Imi place tare combinatia!!

Corina spunea...

Imi plac ciupercile foarte mult, astea umplute imn mod special!