marți, 28 februarie 2012

mâncărică de spanac

Cum s-a încălzit puțin afară m-am și dus la piață să vad ce mai este pe acolo.  Și am și găsit ceva bun! 
Spanac. Foarte bun!

Ai nevoie de:

1 ceapă
400 g fruze de spanac
5 linguri suc de roșii
ulei de măsline
sare, piper

Mod de preparare:

Ceapa tăiată felii am caramelizat-o în puțin ulei de măsline și am adăugat frunzele de spanac spălate bine  rupte bucățele.
Adăugați sucul de roșii și lăsați să fiarbă  la foc mic și amestecând până se gătește spanacul. Potriviți de sare și piper. Gata!
Am servit spanacul cu pâine prăjită și brânză. Foarte gustos!

Poftă bună!

5 comentarii:

Ramona Alina spunea...

Foarte bunã propunere, chiar mie dor de spanac:)

Adela Zilahi spunea...

Uite, asa nu am gatit spanacul niciodata! Pupici!

gaby's blog spunea...

Ramona mie acum mi-e dor de urzicuțe :)
Adela să incerci e foarte bun. Mie imi place mult!

o seara minunata!

Reka spunea...

Ce dor imi e de spanac, trebuie sa fac si eu. N-am cunoscut reteta aceasta.

gaby's blog spunea...

Reka eu doar asa gatesc spanacul :)
o seara frumoasa!